តើក្លិននិងរសជាតិមានទំនាក់ទំនងគ្នាដូចម្ដេច?
◈ ជាធម្មតា អាហារតែងតែបញ្ចេញក្លិនឈ្ងុយ។ នៅពេលម៉ូលេគុលក្លិន ហើរទៅប៉ះជាមួយគ្នានៅក្នុងរន្ធច្រមុះ បណ្ដាលអោយរសជាតិកាន់តែប្រសើរឡើង។
◈ ជាធម្មតា អាហារតែងតែបញ្ចេញក្លិនឈ្ងុយ។ នៅពេលម៉ូលេគុលក្លិន ហើរទៅប៉ះជាមួយគ្នានៅក្នុងរន្ធច្រមុះ បណ្ដាលអោយរសជាតិកាន់តែប្រសើរឡើង។
28 days ago