Logo
ជីវៈ វិទ្យា
ហេតុអ្វីបានជាសីតុណ្ហភាពទាបពេក ឬ ខ្ពស់ពេក អាចធ្វើឱ្យអង់ស៊ីមបាត់បង់គុណភាព?
○ បានជាសីតុណ្ហភាពទាបពេក ឬ ខ្ពស់ពេក អាចធ្វើឱ្យអង់ស៊ីមបាត់បង់គុណភាព ពីព្រោះ អង់ស៊ីមគឺជាប្រូតេអ៊ីន។ កាលណាសីតុណ្ហភាពខ្ពស់ពេក ឬ ទាបពេកចំណងប៉ិបទីរលា ហើយសម្ព័ន្ធអ៊ីដ្រូសែនត្រូវផ្តាច់ ដែលជាមូលហេតុធ្វើឱ្យទម្រង់របស់ប្រូតេអ៊ីនប្រែប្រួល គឺមិនអាចមានសកម្មភាពជាកាតាលីករបាន។
1 year ago

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from ជីវៈ វិទ្យា, click on at the bottom under it