Logo
អង្គការ​ អន្តរជាតិ​
ចូរនិយាយអំពីគណៈកម្មាធិការសន្តិសុខស្បៀងអាហារពិភពលោក។
◈ គណៈកម្មាធិការសន្តិសុខ ស្បៀងអាហារពិភពលោក បង្កើតឡើងក្នុងឆ្នាំ ១៩៧៥ គណៈកម្មាធិកាស្បៀងអាហារពិភពលោកនៃអង្គការ FOA3 គឺជាអង្គអន្តររដ្ឋាភិបាល​ នៅក្នុងប្រព័​ន្ធរបស់អង្គការសហប្រជាជាតិ មានភារកិច្ចទទួលខុសត្រូវក្នុងការត្រួតពិនិត្យវាយតម្លៃ និង ផ្តល់យោបល់លើស្ថានភាពសន្តិសុខស្បៀងអាហារពិផបលោក។ គណៈកម្មាធិការនេះក៏បានវិភាគផងដែរ លើតម្រូវការចំណីវាយតម្លៃលើភាពអាចរកបាន ការដឹកជញ្ចូនឧបករណ៍គ្រឹះសម្រាប់ធ្វើអាហារ និង ត្រួតពិនិត្យមើលកម្រិតដែលមាននៅក្នុងការស្តុកទូទាំងពិភពលោក ហើយក៏បានផ្តល់អនុសាសន៍លើគោលនយោបាយរយៈពេលវែង និង មធ្យម ដើម្បីធ្វើឲ្យប្រាកដនូវធុញជាតិ ដែលមានល្មមគ្រប់​គ្រាន់​។ ការងាររបស់គណៈកម្មាធិការសន្តិសុខ ស្បៀងអាហារពិភពលោក ត្រូវបានគាំទ្រពីក្រោយដោយបណ្តាញដ៏ធំនៃប្រព័ន្ធត្រួតពិនិត្យ និង ការអង្កេតតាមរយៈផ្កាយរណបរបស់អង្គការ FOA។ ភាពមានសារៈសំខាន់បំផុតនៃការងារនេះ គឺព័ត៌មានសាកល និង ប្រព័ន្ធព្រមានមុនដែលបានទទួលស្គាល់ទូលំទូលាយថា ជាប្រភពអំណាចអន្តរជាតិនៃព័ត៌មានសាកល និង ការព្រមានមុនពីបញ្ហាស្បៀងអាហារ ជាពិសេសក្នុងប្រទេសអភិវឌ្ឍន៍ដែលងាយរងគ្រោះជាងគេ។
14 days ago

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from អង្គការ​ អន្តរជាតិ​, click on at the bottom under it